Algemene informatie

Tarieven

Met de onderstaande gemeenten heeft het PRT centrum een contract voor vergoeding van de zorg in 2017: Utrecht West (Woerden, Montfoort, De Ronde Venen, Oudewater en Stichtse Vecht), Midden Holland (Gouda, Bodegraven, Reeuwijk, Krimpenerwaard, Waddinxveen, Zuidplas) en Lekstroom (Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Lopik en Vianen).

Alvorens hulp geboden kan worden is een beschikking nodig van de gemeente. De zorg die het PRT centrum levert valt onder de generalistische basisGGZ. Cliƫnten die niet woonachtig zijn in de bovengenoemde gemeenten kunnen alleen zorg van het PRT centrum ontvangen die zelf bekostigd wordt. Het standaard tarief is 90 euro per sessie van 45 minuten.

Ook voor cliƫnten ouder dan 18 jaar wordt het standaard tarief berekend. Het PRT centrum heeft geen contracten met zorgverzekeraars. Psychologische hulp kan deels vergoed worden, afhankelijk van uw ziektekostenverzekering.

Klachtenregeling

Mocht u een klacht hebben waar het PRT centrum niet samen met u uitkomt, dan kunt u overwegen een klacht in te dienen bij de beroepsvereniging waar PRT centrum bij is aangesloten of bij het tuchtcollege voor de gezondheidsvereniging BIG.

Beroepsvereniging
Bureau van de NVO
t.a.v. de ambtelijke secretaris van het College van Toezicht
St. Jacobsstaat 331
3511 BP Utrecht
website: www.nvo.nl

Tuchtcollege in de gezondheidszorg
Beroepen in de individuele gezondheidszorg
website: www.tuchtcollege-gezondheidszorg.nl

Wachtlijst

Een intake kan binnen 2-4 weken plaatsvinden. Er is geen wachtlijst tussen intake en behandeling.